Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék összeállitani egy...

Szeretnék összeállitani egy közepes gamer pc-t, és össze is hoztam egy konfigurációt, csak nem tudom hogy jó ez így meg hogy mennyi is lenne az annyi?

Figyelt kérdés

I3-4330 3.5ghz 8asus h81m-a gtx750ti 2gb ddr5 ddr3 4gb ram 500w táp.

igaz a ramot meg a tápot azt nem tudom milyen is lenne jó bele? De naggyábol ennyi

2015. jan. 2. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem processzorból lehet jobban járnál ha amd-t vennél, fx-et pl, mert az olcsóbban megvan, mint az intel, ha játékra kell a gép akkor bőven jó, újabb játékok amúgy is már inkább 4 magra vannak optimalizálva.

Tápból szerintem elég 400 W is, de valami jobb fajtát vegyél, nehogy ilyen 500W 5000 Ft vacakot, mert ha valami gáz van és gagyi a táp, akár a többi alkatrészt is tönkre vághatja. Talán ami jó és még árban se annyira durva a Chieftec, vagy FSP is jó.

2015. jan. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!