Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölt tovább a Tera...

Miért nem tölt tovább a Tera launcher?

Figyelt kérdés

Elíndítom a tera online európai szerverének a launcherét ki írja a hogy átnézi a telepítéseket majd végigmegy 100%-ig.Utána ki írja hogy Applyng patch.És akármit csinálok nem megy tovább.Egyszer vártam már két órát hogy nekiáljon tölteni de semmi.Szóval ne írjátok hogy törelmetlen vagok.A gépem is megvan hozzá az op.rendszer windows 8.1 . Az egyik haveromnak is win 8.1 van a gépén és neki elmegy + a gépe is szarabb mint az enyém.PLS írjátok le részletesen mit kell csinálnom hogy mennyen.Ja és már 4 napot vet el az életemből :D

Már vagy 6-szor újratettem a játékot!

#tera launcher error
2015. jan. 2. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:

úgy látom elég sok embernek van ilyen baja, hírtelen ezt találtam:

If you're still having trouble completing the patch and deleting the EN.version files didn't seem to help, please try the following:

1. Close the TERA launcher.

2. Navigate to the S1Data folder located in this directory - TERA\Client\S1Game\S1Data.

3. If you only see one file named "CommonResources.dat" located in the folder, download the other two files you need from the links below and add them to the S1Data folder.

4. Now open the launcher and the patch should complete.

[link]

[link]

2015. jan. 2. 17:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudnál küldeni új linkeket? M

ert egyik se jóóóóó!!

2015. jan. 2. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

még esetleg ezt is kipróbálhatod:

"deleting the en.version file worked for me"

kitörlöd ezt a fájlt.

de am ezt a fórumot találtam:

[link]

ha segít vmit

2015. jan. 2. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Az baj ha a terát nem arra a meghajtóra tettem amin a windows van?
2015. jan. 2. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
nem.
2015. jan. 2. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Most leszedtem az amerikait és az meg azt írja ki hogy

Tera Launcher

Tehe TERA Launcher is unable to load the steam_api.exe file.

2015. jan. 2. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!