Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma a laptopom...

Mi lehet a probléma a laptopommal?

Figyelt kérdés
Ma fél7kor arra lettem figyelmes, hogy magától bekapcsolt a laptop, vagyis ugyanazt a hangot adja ki, mikor megnyomom a gombot, és be is indul picit (a monitoron nincs semmi), mert megy a ventilátor 3-4 másodpercet, majd ennyi, és ezt olyan 5 percenként ugyanúgy megismételte, később pedig már csak olyan fél óránként, majd szerintem fél8 körül abba is hagyta. És szerintem tegnap is csinálta mert néztem is, hogy minek világít a gomb, de akkor túl mélyen aludhattam. Most bekapcsoltam a laptopot semmi hibát nem látok, olyan, mint amilyen szokott lenni eddig is.

2015. jan. 2. 11:15
 1/1 jano5691 válasza:

Nem irod, hogy kikapcsolt, készenléti vagy hibernált állapotban produkálja-e ezt.Meglehet lett egy agressziv ütemezett feladat a gépen, aminek engedélyezve van, hogy felébressze a gépet. Vagy valamelyik perifériának; wifi, bluetooth, vagy ethernet adapternek van engedélyezve az ébresztés.

Vagy más.

2015. jan. 10. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!