Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik a vadonat...

Miért nem működik a vadonat új egér?

Figyelt kérdés
Három napja vettük, eddig nem volt semmi baja. Ma viszont nem működik tökéletesen, nem reagál minden egyes kattintásra, 2-3x is kattintani kell, mire reagál végre. Egy sima vezetékes, 1100.-Ft-os egérről van szó.
2015. jan. 1. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Utolsó mondatodban a válasz.

De biztos volt rá garancia, vidd vissza.

2015. jan. 1. 23:09
 2/8 soccerway ***** válasza:
olcsó húsnak híg a leve, vidd vissza hátha levásárolhatod.
2015. jan. 1. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Csak internetezésre használjuk, gondoltam ez is megfelelne. Hát, szőke nő vagyok... :)

2015. jan. 1. 23:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok ajánlani valamilyet? Én sajnos nem értek hozzá, az üzletben meg nem igazán segítőkészek. Internetezésre használjuk csak, nem játszunk.
2015. jan. 1. 23:43
 5/8 soccerway ***** válasza:
100%
Ha olcsó kell, ez elvileg még jó: [link]
2015. jan. 2. 00:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2015. jan. 2. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tudom a válaszadóknak mi a baja 1100 forintért is lehet olyan egeret venni ami jó netezésre.. lehet pont hibás darabot fogtál ki vidd vissza mond meg mi a baj hátha kicserélik..
2015. jan. 2. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: Igazad van, a Genius egerünk 10 évig bírta, tökéletes volt, és azt is nagyon olcsón vettük annak idején. A görgője kopott ki használhatatlanra. Vettük ezt az 1100 Forintosat, Arctic márka néven fut, ami sajnos nem jó. Ma nem voltak nyitva a boltok felénk, pedig bejártam a várost, de ahogy nyitnak megpróbálom becserélni, levásárolni valahogyan.
2015. jan. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!