Milyen Samsung telefont vegyek 30 000 HUF alatt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy neketek rossz, de nem az a játék izés vagyok!2015. jan. 1. 22:12
11/27 A kérdező kommentje:
Ténleg nem vagyok az, de van egy pár olyan játék amit le akarok tölteni és az nagy grafikás, de nem nyomom a nap egész órájában lejátszot naponta egy-két menetet!
2015. jan. 3. 15:46
12/27 anonim válasza:
Tök mindegy mennyit játszanál vele, az nem befolyásolja hogy fog menni. (Vagy inkább hogy nem).
Én még mindig azt mondom, hogy ebben az árban Androidossal csak kínlódni fogsz.
13/27 A kérdező kommentje:
Most van WP-m NA AZZAL MÁR KINLÓDNI LEHET!!!!!!!
2015. jan. 3. 16:00
14/27 anonim válasza:
Ha WP-vel te kínlódsz (ami vicces, mert nekem egy Lumia 520-on is szaladt mint a villám, beton stabilan, szóval user errort sejtek...), akkor egy 30K-s Androiddal öngyilkos leszel.
15/27 A kérdező kommentje:
7.5-ös az enyém és arra nem lehet letölteni pl.:Pou,Subway Surfes, meg még az ilyen játékokat csak ilyet:Barbie Pet Shop!!!!!!HAGGYUK MÁR!
2015. jan. 3. 16:18
17/27 anonim válasza:
A 7.5 réges rég elavult, semmi nincs már rá, ebből indulsz ki?
Össze sem lehet hasonlítani a 8.1-gyel.
18/27 A kérdező kommentje:
Az még szóba jöhett!Nokia Lumia 520
2015. jan. 3. 16:26
19/27 anonim válasza:
Amúgy meg mér pont sasmungot az egy túlérdtékelt ....
20/27 A kérdező kommentje:
530 az jó?
2015. jan. 3. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!