Tera online (usa). Szerintetek mi a különbség a terránál ha torrentbe vagy launcherbe töltöm le?
Az a baj hogy leszedtem a Tera online-t,és launcherrel telepítettem.DE amikor ellenőrizni akarta a letöltéseket akkor mágállt 0%-nál. Most szedem le a torrentes változatot de nem tudom hogy jó e lesz.
PLS írjátok meg hogy mitől van ez a launcher hiba.
Előre is köszönöm mindenkinek :)
a launcher tobbnyire tokeletesen mukodik, a torrentest meg tort szerverekhez jo, sok sikert mig megbutykolod hogy eredetin menjen.
a launcher hibara meg biztos van mar tengernyi magyarazat a jatek hivatalos foruman.
Szerintem a torrenteset úgy gondolta hogy felhő alapú mert az amcsiknál van olyan is. Én is azzal töltöttem le és úgy legalább már kb 5 gb letöltése után elkezdhetsz játszani, közben meg a program többi része töltődik le a háttérben.
Amúgy lehet hogy csak várni kellet volna hogy lefusson a telepítés rendben, elég sokáig tart.
De persze lehet hogy tényleg a torrentről tölt le egy telepített verziót amit így csak fel kell patchelni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!