Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tera online (usa). Szerintetek...

Tera online (usa). Szerintetek mi a különbség a terránál ha torrentbe vagy launcherbe töltöm le?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy leszedtem a Tera online-t,és launcherrel telepítettem.DE amikor ellenőrizni akarta a letöltéseket akkor mágállt 0%-nál. Most szedem le a torrentes változatot de nem tudom hogy jó e lesz.

PLS írjátok meg hogy mitől van ez a launcher hiba.

Előre is köszönöm mindenkinek :)

#Tera #Tera Online #online. Online #tera error
2015. jan. 1. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

a launcher tobbnyire tokeletesen mukodik, a torrentest meg tort szerverekhez jo, sok sikert mig megbutykolod hogy eredetin menjen.

a launcher hibara meg biztos van mar tengernyi magyarazat a jatek hivatalos foruman.

2015. jan. 1. 20:55
 2/3 anonim válasza:

Szerintem a torrenteset úgy gondolta hogy felhő alapú mert az amcsiknál van olyan is. Én is azzal töltöttem le és úgy legalább már kb 5 gb letöltése után elkezdhetsz játszani, közben meg a program többi része töltődik le a háttérben.

Amúgy lehet hogy csak várni kellet volna hogy lefusson a telepítés rendben, elég sokáig tart.

De persze lehet hogy tényleg a torrentről tölt le egy telepített verziót amit így csak fel kell patchelni és kész.

2015. jan. 1. 22:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2015. jan. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!