Az miért lehet hogy CS:GO-ban mikor húúzom el az egeret valamelyik irányba akkor szaggat a kép?
Figyelt kérdés
Olyan mintha nem érzékelné az egeret pedig érzékeli, mert az asztalon meg mindenhol simán megy. (steelseries kana v2ről lenne szó meg egy steelseries heavy egérpadról)2014. dec. 30. 21:59
2/4 A kérdező kommentje:
ez változó, mondjuk cobblestone-on például 50-60 ott fixen fps lagg, de mondjuk infernon 100-70 között ugrál és ott csak néha üt be az fps lagg, de az az érdekes, hogy nem is mindig szaggat ez az egeres dolog, csak néha
2014. dec. 31. 18:40
3/4 anonim válasza:
ezt az egér szaggatást azért érzed mivel ugrált az fps nagyon .be kell kapcsolni a hármas puferálást a játékban hogy le korlátozza az fps-t. én azt vettem észre hogy olyan 120 minimum fps esetén nem csinálja csak ha be ugrál nagyon 100 alá ezzel nem tudsz mit csinálni csak annyit amit írtam viszont akkor kevesebb fps-el kell tolnod valamilyen szinten lassul a játék vagy fejlesztesz a procidon ahogy én sejtem neked egy core 2 duo procid van lg775 be meg egyedül az E8400 től van meg a fix 100 megfelelő vga mellet.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben, nagyon köszönöm
2015. jan. 2. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!