GTA 4 Black Box, elindítom a játékot, rákattintok a Start gombra, aztán csak videót mutat az emberekről, innen hogyan tovább? hiába nyomkodom a gombokat nem reagál semmire se, ezen mit ronthattam el?
Na szerintem megvan a hiba
játékon a graphics beállítás alján van olyan "Rescource Usage" 202/27 MB " videón amit mutattál, jóval magasabbak voltak a számok,de nálam csak ennyit ír ki.
gyenge a videókártyám vagy mi lehet a gond?
1745 MB a videókártyám amúgy
gta 4 gyökérmapájában létrehozol egy commandline.txt fájlt megnyitod és belemásolod eztet:
-percentvidmem 100
-minspecaudio
-nomemrestrict
-noprecache
-percentvidmem 100
-nomemrestrict
-availablevidmem
-framelimit 0
-novblank
-percentvidmem 100
-minspecaudio
-novsync
-nomemrestrict
-availablevidmem 15
-percentvidmem 100
-novsync
-nomemrestrict
-minspecaudio
-DX9 /low
mediafire/download/626maxivetk2fxx/Contig.exe
letöltöd ezt bemásolod a gta 4 gyök. mappájba létrehozol egy ikont neki az asztalon.
ikonra jobbklikk-tulajdonságok
cél után: " -s *.* -v megnyitod ezzel a gtat(mediafire elé teszel "www." ot és utána .com ot
meg mellette ezt is írja, piros betűkkel :
your graphics settings are near, or exceed, the suggested resource limits for your system. it is recommended that you reduce your graphics settings in order to run the game optimally.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!