HOogy tudok megszerezni egy jelszót?
Figyelt kérdés
A fiam elég rossz társaságba keveredett, és szeretném megtudni hogy mit csinál. Olvastam hogy van egy key logger nevű program, de "több kárt okoz, mint hasznot", gondolom virusos. Van valami megoldás rá?2010. febr. 4. 10:16
1/4 anonim válasza:
jó esetben egy keylogger nem vírusos, a vírusírtó azért riaszt be, mert szűri a keyloggereket is
2/4 anonim válasza:
azt még elfelejtettem írni, hogy rohadtul megharagudnék a szüleimre ha kémkednének utánam
3/4 A kérdező kommentje:
De gondolom neked nem volt rendörsége ügyed, illetve nem drogozol.
2010. febr. 4. 12:14
4/4 anonim válasza:
youtube: keylogger pl ardamax feylogger. nem vírusos mert maga a vírus XD de nem kártékony ha hozzáférsz a géphez akkor egyszerűt is felrakhatsz van direkt ilen szülői felügyelet-es keylogger,szóval legális. de van ftp webszerverre és e-mail címre küldő is de az bonyolultabb, bizonytalanabb. Ha a gyerek drogozik akkor meg ink. foglalkozni kéne vele úgymond barátilag, segítő szándékkal hátha megjavul. és nem a gépén kémkedni :) sokszor épp a szülők szerencsétlenkedés miatt próbál ki ilyet a gyerek és könnyű lenne megállítani a dolgokat egy kis őszinteséggel. nem akartam beleszólni mert nem ismerem a körülményeket csak gondoltam ha leírom az őszintét talán többet segíthet mintha belinkelek pár keyloggert. am 17 vagyok úgyhogy át tudom érezni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!