Facebookon hogy tudom megváltoztatni a profilképemet? , mert mindig ki jön az hogy körbevágás és nem rakja be az egész képet.
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 20:05
1/3 anonim válasza:
Már egyszer feltetted ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
2/3 anonim válasza:
Mégse tudtál neki segíteni semmit, akkor miért kommentelsz ide? Hogy ezt közöld vele?:)
Amúgy velem is ez volt, amikor gépről akartam. Viszont telefonról, böngészőből nekem sikerült rendesen felrakni profilképet. Próbáld meg így, ha tudod.
3/3 anonim válasza:
Hát ha már többször megkérdi, akkor úgy van vele az ember, hogy na nem érdekel, de azért beböfög valamit.
Egyébként meg kis technikai malőr van (fejlesztés) és most ezt-azt megpiszkálnak/módosítanak. Valakinek sikerül, valakinek nem (igen, felhasználóként eltérő), ők is készülnek az újévre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!