Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Torrentel letoltottem de nem...

Torrentel letoltottem de nem indul? Ki ert hozza?

Figyelt kérdés
Letoltottem egy jatekot,kicsomagoltam,majd a daemonba beletettem ahogy a neten olvastam,lattam. Telepitettem ahogy kell de nem indul el. Azt irja ki hogy tegyem be az eredeti cd-t. Crackelni nem tudom kell e,de nincs is olyan mappa. Youtube-on neztem videokat meg is csinaltam de a legveget nem tudom. Segitetek?
2014. dec. 29. 01:58
 1/10 jan1k4papa ***** válasza:
41%
Milyen gamerol van szo es igen crackelni kell....
2014. dec. 29. 02:13
 2/10 T/Z ***** válasza:
100%
Hát pedig ez a gond, h nincs crackelve.
2014. dec. 29. 02:14
 3/10 jan1k4papa ***** válasza:
41%
Es mia torrent game pobtos neve black box reloaded skidow 2xdvd5
2014. dec. 29. 02:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Lego Indiana Jones 2 lenne az. Nagyon szeretne a fiam csak en benazok vele.
2014. dec. 29. 02:15
 5/10 anonim válasza:

1 : google-ba beírod a játék nevét és utána teszed hogy crack,lego indiana jones 2 crack majd letöltöd.

2:ha lejött a fájl akkor bemásolod a játék mappájába,oda teszed ahol a játék van. ekkor kiír egy figyelmesztetést : Biztosan lecseréli vagy cserélje le?... erre azt nyomod hogy igen,biztos, felülírás,felcserélés... érted. 3:a mappában ahová betetted a crack exe.-t na oda mész és megnyitod a crakc-re kattintva és ennyi. leírva sok de baromi egyszerű kb 10 másodperces munka! sok sikert!

2014. dec. 29. 02:18
 6/10 jan1k4papa ***** válasza:
41%
De mi van utana lego indiana jones micsoda reloaded? Vagy black box ? Vagy semmi ? Ahova letoltotted abba ott nincsen crack ha ottnincs jobb gomb a mrghajtora megnyitas es ott is megkell nezni es mindent felulirsz ha bemasolod a crackez..
2014. dec. 29. 02:18
 7/10 anonim válasza:
Igen ezt jó lenne tudni.
2014. dec. 29. 02:20
 8/10 A kérdező kommentje:
5-os mindjart kiprobalom. 6-os megnyitottam a meghajtot nincs ott crack pedig a letoltesnel ugy van irva. Nem talalom amit at kellene masolni.
2014. dec. 29. 02:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Lego Indiana Jones The Adventure Continue Multi 5 ennyi van irva.
2014. dec. 29. 02:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerelt. :) letoltottem a cracket es bemasoltam. Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget,mentek a zold kezek.
2014. dec. 29. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!