Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol ki a gépem?

Miért kapcsol ki a gépem?

Figyelt kérdés

A gépem bekapcsolás után körülbelül 10percen belül lazán kikapcsol, biosz szerint a processzorom melegedik, de viszont a hüttőventillátor 1700 at pörög mpen ként,

hőfokot pedig 15 C-tól 5 sével növeli körülbelül másodpercesével 110C ig melegedik és leáll, Miért?

2014. dec. 28. 21:05
 1/7 jan1k4papa ***** válasza:
Mert behallt rajta a hűtő paszta vagy folyadek ahogy tetszik
2014. dec. 28. 21:07
 2/7 A kérdező kommentje:
2napja kentük be azóta
2014. dec. 28. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul csináltátok, vagy nem rögzítettétek jól vissza, vagy szar minőségű pasztát használtatok, vagy éppen keveset, ami elég is egy normálisból.
2014. dec. 28. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Ipari rézpasztát használtunk, legjobb minőséggü, a gép alkatrészei pedig normális hőfokon vannak, leállítás után a processzort is simán megfoghatom se lesz semmi bajom, tehát nem értem, érintkezési hiba? mire gondolsz??
2014. dec. 28. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Rögzítés jó az biztos, Érintkezést úgy akartam leírni hogy valószínű az is hogy a kábel miatt? megszakadhatott a vezeték?
2014. dec. 28. 21:23
 6/7 anonim válasza:
Elbasztad.
2015. jan. 2. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én azért fém alapú pasztát már nem használnék, mert kicsit veszélyes, na de m1.
2015. jan. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!