Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kiírt DVD miért nem lejátszható?

Kiírt DVD miért nem lejátszható?

Figyelt kérdés

Ha netről töltök le filmet, van amikor a gépemen sem tudom lejátszani WinMediaPlayerrel, csak VLC-vel pl...

De ha kiírom DVD-re, vagy be se olvassa a DVD-t, vagy rá se írja...

Mi lehet arra a megoldás, hogy ha kiírom DVD-re, akkor le is tudjam játszani? Amúgy jó oldakról töltöm le őket (nCore), és a film is lejátszható, nem hibás, csak VLC-vel :S

2014. dec. 26. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Van hogy a letöltött ISO fájlban hiányzik az AUDIO_TS (amúgy üres) mappa.

Megoldás: belenézel hogy benne van-e a mappa, pl. winrar-al, ha nincs, akkor belerakod :)

Utána ha kiírod, menni fog!

2014. dec. 26. 20:46
 2/6 Sleepy93 ***** válasza:

Üdv, valószínűleg azért nem játssza le más csak a VLC media player mert olyan formátumban van amit csak az tud lejátszani, illetve ha nem akkor a videó kodek-ek nem találhatóak a többi lejátszóba.

ui: A windows media player alapvetően egy halott ügy. Használj VLC-t és a legtöbb videós gondod megoldódik.

A kiírási gondot, meg kérlek fejtsd ki ugyan az az író nem tudja jól beolvasni a dvd-t mint amivel kiírtad, vagy az asztali dvd lejátszóra gondolsz, ha az asztali nem tudja az azért van amit már leírtam, codec probléma, illetve még az sem hanyagolható el, hogy egymenetes vagy több mentesen írod-e ki az adott adatot, legyen az film vagy bármi, mert ha a másik olvasó/író nem támogatja a több mentes lejátszást akkor buktad ;)

Remélem tudtam segíteni!

2014. dec. 26. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:

amiket WMP-vel nem tudok lejátszani, és kiírom (nero), ki kiírja, legalábbis azt jelzi, h kiírja. Berakom házimoziba, majd be se olvassa a DVD-t...

Amely filmekkel ez van, csak VLC-vel tudok lejátszani, WMP-vel nem. :( ezt nem tudom, hogy hogyan tudnám megoldani.

2014. dec. 26. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
amiket le tudok játszani, avi a fájlformátuma, mkv pedig azoknak, amiket nem :S ://
2014. dec. 26. 21:00
 5/6 Sleepy93 ***** válasza:
van megoldás, az mkv fájlokat egy videó konvertáló programmal átkonvertálod avi-ba :) minőségromlás azért lehet egy kicsit bár függ beállítástól is :)
2014. dec. 26. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. dec. 29. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!