Psp játékkal kapcsolatos?
van EGY flashelt psp-m és szeretnák rá játékokat tenni.
Letöltöttem sokat.Sikerült is rátenni az olyanokat ahol van egy olyan mappa(winrarban) hogy ISO és abban egy CSO. fájl. De volt olyan ahol egy olyan mappa volt hogy PSP_Game. Abban pedig rengeteg mappa és fájl. Na ott hogyan tegyem rá a psp-re az olyan játékokat??
Ezek homebrew játékok?
Mert ha nem, akkor te rontottál el valamit, nincs olyan, hogy hivatalos játék ne iso vagy cso legyen.
Amúgy akkor azt kell csinálni, hogy a game-ba másolod a mappákat amiket látsz, de szerintem valamit elrontottál.
kösz. Kérlek mondj egy oldalt ahonnan te szoktál letölteni és ott remélem csak iso meg cso van.
Előre is kösz
Én torrentről töltök, de kevés az esély, hogy te oda bekerülj, hacsak nincs valami ismerősöd, de ha lenne akkor meg tudnál róla és már bent lennél.
De alternatívának ez is jó:
Itt csak linkelve vannak a játékok, ezek is nyílt trackereken (piratebay, stb.) vannak fent, így jóval lassabban tölti le, de működnie kellene.
Ha valamit nem találsz espal-on, akkor *****
Amúgy nem lehet, hogy amit te kicsomagoltál az már iso volt?
Mert van olyan, hogy ott van 1 fájl, ami iso, de a gép winrar-os ikont ad neki, és engedi kicsomagolni.
Vidd rá az egeret, vagy jobb klikk tulajdonságok, és nézd meg, hogy rar-e, vagy iso.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!