Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma? ( lent )

Mi lehet a probléma? ( lent )

Figyelt kérdés

Nemrégiben vettem egy új videokártyát, hogy laggmentesen tudjak játszani.

Probléma nélkül beraktam a gépbe, ám 10 perc játék utána számítógép magától kikapcsolt. A kikapcsolás után a gépet visszatudtam kapcsolni, ám a játék közbeni kikapcsolós hiba még 2-szer előfordult.

A harmadik alkalommal amikor kikapcsolt a gép, nem tudtam visszakapcsolni. Ha megnyomtam a bekapcsoló gombot, akkor csak a gomb körüli kék színű ledfény égett, ám a hardverek nem kapcsoltak be. Nem ment a ventilátor, a monitor semmi életjelet nem mutatott.

Kikapcsoltam hátul a tápot, ám amikor visszakapcsoltam, akkor a számítógép bekapcsolása nélkül az egerem áram alatt volt, világított. [ Hama Illuminated egérről van szó ]

Videokártya: ASUS Radeon R9 280x

Táp: Egy névtelen 550W

NAGYON FONTOS!

2014. dec. 26. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elsőre táp, másodikra lehet nem kötötted rá pl a ventit a tápra és túlmelegedett a vkártya.
2014. dec. 26. 17:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Lejött egy számítógépes srác, aki ezzel foglalkozik, és megnézte, hogy jól van-e berakva a vga. Akkor a táp lesz szerintem a ludas.
2014. dec. 26. 17:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Leszedtem az oldallapot, ás bedugtam a gépet. Amint felkapcsolom a tápot, és benyomom a gépet, akkor a táp és a VGA ventilátora egy pillanatra megpördül, és megáll.
2014. dec. 26. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
lehet a táp nem bírja felvenni az a teljesítményt, bár 550w elég kell, hogy legyen. próbáld meg másik táppal, addig meg használd az integráltat.
2014. dec. 26. 17:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Elméletileg elég lenne neki az 550W, de nincs neve. Egy noname táp.
2014. dec. 26. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:

az nem baj, ha noname, attól lehet jó. De a géped valamiért nem kap áramot, ez pedig a táp feladata, uh mást jelenleg nem tudsz tenni, mint kicseréled a tápot.

Addig amíg nincs másik, meg kikötöd a videókártyád és a régi vagy integrált kártyát használod. (ha még elindul a táp)

2014. dec. 26. 17:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Amint írtam, a táp ventilátora egy pillanatra mozdul csak meg. Nem visz elég áramot még az alaplapnak sem.
2014. dec. 26. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
mert gondolom még rá van kötve a vkártya is, ami önmagába annyit elvesz, mint a többi alkatrész az alaplapon összesen. ezért mondtam, hogy kösd ki és nézd meg, hogy anélkül elindul-e.
2014. dec. 26. 18:02
 9/11 A kérdező kommentje:
ok
2014. dec. 26. 18:04
 10/11 anonim válasza:
szia krisi
2014. dec. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!