Számitógépem nem látja a pendrivet, miért nem?
Eddig mindig érzékelte!
Telefonomat,fényképezőmet,videó kamerámat, mind látja
usb-port-on keresztül!!!
Csak a penrdrivemet nem..De régen simán felismerte!!!
A szgépen.a beállitásokon minden az eredeti!
/volt egy program telepités,de az nagyon nyúzta a masinát,le lett törölve!/
Informatikai tudásom gyenge.Innen a GYIK-ról szoktam
tanácsokat kérni+google-ről...
Találtam megoldásokat,de magába a GÉP-be nem szeretnék belenyúlni./windows xp/
Ha valaki egy egyszerűbb megoldást írna,köszönettel venném..
köszi -)))
Hogy nézzem?/bedugva a pendrivet,vagy csak nélküle?/
Eszközkezelőben (futtatásba: devmgmt.msc) klikkelj a "hardverváltozások keresésse" -re. kérdőjeles van frissítsd le a driver-t.
Lehet a szolgáltatásokban (futtatásba: services.msc)nem fut a "Plug and Play", "Univerzális Plug and Play eszközállomás", így nem érzékeli a változást (hogy most épp egy pendrive van bedugva)
Előfordul hogy tönkrement az eszköz (én is most vettem másikat).
formázása milyen? ntfs vagy fat(32-16)? fatnál lehet "ki-be" dugni, ntfs-nél úgy kell indítani a gépet hogy eleve be van dugva a pendrive és leválasztani is kikapcsolva.
Lefutattam!!
Lemezkezelés : ebben minden Ok-t mutat.
/én legalább is igy látom/
mégvalami. Mielőtt kihúzod az eszközt a gépből nem árt a hardver biztosnságos eltávolításával leállítani.
Pen drive-nél alap esetben a gyors eltávolításra van optimalizálva, így viszont biztos nem sérül ha lecsatlakoztatod az eszközöket.
egyszóval van betüjele akkor jó ha nincs akkor a lemezkezelésben leformázod vagy adsz neki betüjelet (aktívvá teszed).
csacsi:-))) nagyon rendes vagy!!!!!!
De én, vén mókús/72év/ keveset értek,és nem akarok
semmin változtatni.
Természetesen /a hardver biztonságosan eltávolitható!/
ezt mindig használom...
Esetleg nincs olyan progi /kingstont használok/ amit letöltve segitene a gépnek látni a pendrivet!!
Bocsi a hülyét kérdeztem!!!
Pl:Samsungnál /i-Launcher/ program a gépen!
1/ Összekötöm USB-n
2/ Kattintok a progira
3/ Megjelenik a menü...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!