Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell ps3-hoz csatlakozt...

Hogyan kell ps3-hoz csatlakoztatni egy konzolt?

Figyelt kérdés
Amit boltban vettünk külön azt nem tudom hogy kell hozzácsatlakoztatni. Mert annyi nem elég hogy csak rádugom.

2014. dec. 25. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen konzolt akarsz csatlakoztatni ps3-hoz?
2014. dec. 25. 12:04
 2/6 TaKy99 ***** válasza:

A PS3 a konzol.

A kontroller a vezérlő, néha helytelenül joy-nak is szokták nevezni.

Na, a kontrollert és a konzolt összekötöd egy USB kábellal és megnyomod a kontrolleren a PS gombot (középen).

2014. dec. 26. 11:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Megnyomtam de csak villog az összes szám.
2014. dec. 27. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Le tudnád írni, vagy belinkelni, hogy milyen kontrollert vettél? Csak mert egy PS kontrolleren nincsenek "számok". Esetleg egy után gyártotton igen, de az meg nem biztos, hogy jó hozzá.
2014. dec. 27. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:
zonacomputers.hu/webaruhaz/shop.product_details/180-gamepad/flypage.tpl/22504-media-tech-judge-rf-dualshock-mt1505-pcps3-vibra-radios-gamepad/
2014. dec. 27. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocs a tetejen lévő szamokra gondoltam.
2014. dec. 27. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!