Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapok a microsoftol...

Miért nem kapok a microsoftol biztonsági kódot?

Figyelt kérdés
A telefonon akartam belépni,sikerült is de ki írja hogy hogy igazoljam magam egy kóddal.Meg is adtam e-mail címem meg telefonszámom de semmit nem küldtek.Az e-mail az amivel regisztráltam,a másodlagos e-mail cimem is meg van adva,mindent úgy csináltam ahogy kért de így se küld semmit.

2014. dec. 25. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán küld, csak nem érkezik meg. Freemail, citromail és rokonaik, illetve egyes kisebb netszolgáltatók email szerverei szoktak ebben bűnösek lenni. Lehetőleg gmail vagy másik hotmail címet adj meg.
2014. dec. 25. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Készíts megbízható Gmail-es postafiókot.

[link]

2014. dec. 25. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Már megvan a probléma a gmail valamiért spam-be rakta ezért nem találtam.
2014. dec. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!