Intel vagy AMD?
Figyelt kérdés
Hasonló árban, az intel kicsit drágább, de számomra számadatokban az AMD jobb(nem igazán értek ehhez)
Valaki segítene, hogy mit éri megvenni kb. ilyen árban?(főleg játékokra)
2014. dec. 24. 22:05
2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg kérhetnék valami magyarázatot? Akár konkrét terméket?:)
2014. dec. 24. 22:08
3/11 anonim válasza:
az megint szép volt...majd vesz egy 2magos hulladék intelt a 4magos,magasabb órajelű amd helyett nem?
gondolom a reakciómban bennevolt,hogy amd :)
4/11 papagenou válasza:
AMD párti vagyok ha asztali gépekről van szó. de a hordozható cuccaik nem olyan jók - nem megyünk bele az intel üzletpolitikájába. élőben kéne tesztelni a két procit, adott feladatokra h biztosat lehessen mondani, de eddigi értékelések, adatok szerint az intel érezhetően erősebb. a mellékelt vga pedig kb egy szinten van a két gépben. ami az amd mellett szól, h amellé 8giga ram jár, ami játékoknál jól jön ám. és olcsóbb is az a gép összességében. dönteni nem fogok helyetted, de néhány pontot kaptál. egyik itt, másik ott jobb.
5/11 anonim válasza:
Processzor:Intel
Vga:AMD
Ár:AMD
Tejesítmény:Intel
6/11 anonim válasza:
joczo: Az pedig még szebb volt, hogy szimplán órajel és magok száma alapján el tudod dönteni, hogy melyik processzor az erősebb.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket, nagyon döntésképtelen vagyok, jót szeretnék venni :S
De ment mindenkinek a pacsi!
2014. dec. 27. 14:11
8/11 anonim válasza:
intel core i5 a legjobb
and radeon hd valamelyik széria.
Én amd radeon-t használok és eddig nem volt vele problémám.
Az intel az meg intel. :D
9/11 anonim válasza:
na jó,akkor tisztázzuk.az i5 egyszálas(single thread)teljesítménye valamennyivel jobb,ami pár FPS differenciát jelenthet a játékokban(nem mindegyikben azt hozzátenném).viszont mivel a mai játékok már ki tudnak használni 4magos gépeket,itt az az i5 összef*ssa magát,és az AMD messze lehagyja.grafikáról nem is beszélve,mivel a radeonok a legjobbak.
10/11 anonim válasza:
joczo mutass már nekem olyan tesztet légyszi, ahol egy i5-t megaláz akármilyen felbontás mellett egy AMD processzor?(persze játékoknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!