Milyen laptopot vegyek?
Sziasztok :)
15 éves lány vagyok és az egyik karácsonyi ajándékom 200.000Ft. Ebből laptopot szeretnék vásárolni. Tudnátok ajánlani valami jobb típust? Tanulásra és szórakozásra egyaránt használnám. És valószínű, hogy sokat szállátanám. Jó tanácsokat is szívesen fogadok! :)
Előre is köszönöm, és kellemes ünnepeket mindenkinek :3
Mindenképpen laptop kell? Mert ennyiből egy jobb asztali számítógép is kijönne (feltéve, hogy van monitorod). Ilyen árban (200k, vagy felette) tipikusan csak akkor szoktak notebookot ajánlani, ha nagyon fontos a mobilitás, pl kollégiumba laksz és hetente haza utazol, órákra beviszed, stb.
notebook:
Mielőtt elköltesz 200ezer Ft-ot, előtte kérdezd meg egy szakmai oldalon is:
Az első hsz alapján majd válaszolnak.
Értem; a Prohardveren ismerik a választékot, az egy szakmi oldal, inkább fognak tudni segíteni ott.
Itt nem tudom kik válaszolgatnak (éppen senki), ez nem szakmai oldal, csak mindenki ír mindent; 200ezer Ft sok pénz, nehogy mellélőj valami drága, de lassú géppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!