PC vagy konzol?

Figyelt kérdés

Na itt az ötezredik kérdés :DD

Mert nem tudok mit csinálni, tököm tele van, hogy minden ilyen kérdésnél csak a mocskolódás megy, nem a normális válaszok.

Igazából ha konzol, csakis a PS4 jöhet szóba.

Ha pedig PC:

-8GB ram

-sapphire radeon r9 290x (de nem az a 160 ezres kategória, hanem a 90 ezres)

-i5 4690k

-ilyesmik....

Na melyik?

Mert ez a gép talán odaver a konzolnak és ez jó is lenne, de remélem nem fogják még temetni a PC-t játék terén..

Egyébként a steam-et elnézve a konzolt kéne temetni....

2014. dec. 24. 02:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Lehet hogy a 150 ezer bőven elég, de azt hallottam, hogy a rendereléshez marha nagy gép kell, javítsatok ha tévedek.

Persze ja 4K-ban nyomjuk, akkor igen, de én leírtam, hogy hogy lenne ez a videózás.

Gameplay-ből kevés lenne, csak a különlegességek, így is tele a youtube a sok májnkráftos nokedlivel, meg társaival.

Meg egyébként a videó is kevés lenne, mivel szeretnék arra törekedni, hogy olyat tegyek fel, ami még nincs fent.

2014. dec. 25. 23:50
 12/17 anonim ***** válasza:
ha ráér hogy rendereljen éjszaka a gép akkor nem kell olyan drága.. de 150k simán elég arra hogy egy renderre használt gépet összerakj nem tudom hogy számoltad az egészet (azt mondtad hogy összeraknád magadnak a gépet) nade milyen alkatrészekben álmodoztál?
2014. dec. 26. 00:17
 13/17 A kérdező kommentje:

hát ha maradunk a csak gép verziónál, akkor i5, r9 290x, 8GB ram, SSD.

Persze ezek még így kevesek, a számok is fontosak, de telóról vagyok, azért normálisakat raknék bele.

pl.: kingston cl9, i5 4690k, asrock z97

Ilyesmik, a vidikari az nem a 160k verziók közé emelkedik, hanem 90-100k.

Lehet hogy ez sok még a mai játékoknak, bár kétlem, akkor is 2 év és tehetnék bele mégegy vidikarit, ha csak 2GB-t raknék bele, de a dual VGA nem olyan jó, inkább akkor r9 290x, és egy kicsivel többet szánok rá.

Ha pedig a konzol veeziót nézzük, akkor r7 260x, i5, 8gb ram, meg nagy tárhely, elvileg a renderelés megkívánja a sok ramot meg a procit, de vga szerintem elég egy asus r7 260x

Hát ezekre gondoltam.

2014. dec. 26. 01:19
 14/17 anonim ***** válasza:
ha csak renderelni kell ki lehet hagyni a vga-t! ha kiveszed a vga árát akkor az már majdnem egy ps4 nek felel meg.. de számold össze hogy mennyi pénzed marad ha megveszed a kiszemelt konzolt és írj ki egy kérdést hogy ennyiből kéne fullhd videók renderelésére gép
2014. dec. 26. 01:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válasz!

De egy 1GB mindenképp kellene, mivel a nagy kedvencek, mint a BF3 nem jött ki PS4-re, és legalább mediumon vigye el.

De akkor inkább legyen 180 ezer, és akkor a többi hardvert sem kell gyengíteni.

2014. dec. 26. 11:08
 16/17 anonim ***** válasza:
ennyi különbség lenne a bf 4 és a 3 között?
2014. dec. 26. 14:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, hamem a haveroknak is megvan, PS4 viszont nincs mindenkinek, és néha egy nyugis este beülünk kockulni együtt
2014. dec. 26. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!