PC vagy konzol?
Na itt az ötezredik kérdés :DD
Mert nem tudok mit csinálni, tököm tele van, hogy minden ilyen kérdésnél csak a mocskolódás megy, nem a normális válaszok.
Igazából ha konzol, csakis a PS4 jöhet szóba.
Ha pedig PC:
-8GB ram
-sapphire radeon r9 290x (de nem az a 160 ezres kategória, hanem a 90 ezres)
-i5 4690k
-ilyesmik....
Na melyik?
Mert ez a gép talán odaver a konzolnak és ez jó is lenne, de remélem nem fogják még temetni a PC-t játék terén..
Egyébként a steam-et elnézve a konzolt kéne temetni....
Lehet hogy a 150 ezer bőven elég, de azt hallottam, hogy a rendereléshez marha nagy gép kell, javítsatok ha tévedek.
Persze ja 4K-ban nyomjuk, akkor igen, de én leírtam, hogy hogy lenne ez a videózás.
Gameplay-ből kevés lenne, csak a különlegességek, így is tele a youtube a sok májnkráftos nokedlivel, meg társaival.
Meg egyébként a videó is kevés lenne, mivel szeretnék arra törekedni, hogy olyat tegyek fel, ami még nincs fent.
hát ha maradunk a csak gép verziónál, akkor i5, r9 290x, 8GB ram, SSD.
Persze ezek még így kevesek, a számok is fontosak, de telóról vagyok, azért normálisakat raknék bele.
pl.: kingston cl9, i5 4690k, asrock z97
Ilyesmik, a vidikari az nem a 160k verziók közé emelkedik, hanem 90-100k.
Lehet hogy ez sok még a mai játékoknak, bár kétlem, akkor is 2 év és tehetnék bele mégegy vidikarit, ha csak 2GB-t raknék bele, de a dual VGA nem olyan jó, inkább akkor r9 290x, és egy kicsivel többet szánok rá.
Ha pedig a konzol veeziót nézzük, akkor r7 260x, i5, 8gb ram, meg nagy tárhely, elvileg a renderelés megkívánja a sok ramot meg a procit, de vga szerintem elég egy asus r7 260x
Hát ezekre gondoltam.
Rendben, köszönöm a válasz!
De egy 1GB mindenképp kellene, mivel a nagy kedvencek, mint a BF3 nem jött ki PS4-re, és legalább mediumon vigye el.
De akkor inkább legyen 180 ezer, és akkor a többi hardvert sem kell gyengíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!