Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tv-ből adás rögzítése. Hogyan?

Tv-ből adás rögzítése. Hogyan?

Figyelt kérdés

Szeretnék műsorokat rögzíteni,mivel egy adott műsor mi érdekel olyankor van,amikor nekem megnézni lehetetlen.Ezért lenne jó ezt megcsinálni.Lehetséges,azt tudom,hiszen a youtube-on számtalan tv-ből rögzített műsor van.

Azt szeretném tudni,hogy mi szükséges ehhez,valaki már próbálta-e,hogy sikerült,stb.

Ja,a tv-m meg a monitorom ugyanaz, LCD monitor,beépített videokártyával.

U.I. olyankor a monitoron vagy a tv-n kell-e legyen az LCD,honnan tudja,hogy melyik csatorna adását kell felvegye?

Légyszi segítsetek!

2010. febr. 3. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha veszel egy asztali DVD-t. Azon előre programozható a felvétel, nem kell folyamatosan bekapcsolva lenni neki mint ha például számítógéppel akarod fölvenni a műsort.
2010. febr. 3. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát így nem tudod. Mert külön modul vezérli a számítógép jeleit meg külön a tv kábelt. A gép és a monitor közti hardwares kapcsolat nincs.

Én a Tv tuner kártyát ajánlom. Már 6-7 ezerét lehet kapni, sőt USB veziók is vannak már. A hozzá kapot software segítségével lehet felvételt készíteni.

2010. febr. 3. 11:19
 3/3 tamasoft ***** válasza:

Mindenképpen kell egy tuner eszköz a számítógépbe (pci, vagy USB), mert a monitor jelen esetben csak befogadó eszköz (input). A monitor a jelet továbbadni csak a saját képernyőjére tudja, a számítógépre átküldeni nem.

Ha viszont egy külön tunert teszel a számítógépbe, akkor szoftveresen fogod majd tudni kiválasztani a keresett adót, és a rögzítés módját, idejét.

2010. febr. 3. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!