Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok a gépen...

Miért nem tudok a gépen videót lejátszani?

Figyelt kérdés

pl. Youtube elkezdi tölteni, a kép elindul, megy pár másodpercet, folyamatosan csökkenti a felbontást, majd pár másodperc után kiírja a "hangyaáborús" háttérrel, hogy hiba történt. Minden böngészőben ezt csinálja.

Gépen lévő videókat elindítani elindítja, de hang az nincs. (Próbáltam VLC-vel, KMPlayerrel is) Facebook videonál szintén ez van.

A zene winamppal simán szól.

Vírusírtó nem talált semmit.

2014. dec. 23. 16:38
 1/3 lali51 ***** válasza:
Töltsd le utána játszd le, nállam így működik. Internet download menedzsert telepítsd, az letölti.
2014. dec. 23. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:

De írtam, hogy azoknál is csak kép van, hang nincs, tehát se nem a youtubebal, se a böngészőmmel, se a flashhel nem lehet a gond.

Flashnél próbáltam azt a hardveres gyorsítást kikapcsolni, amit sok helyen írtak, de nem segített.

2014. dec. 23. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy winampon kívül gyakorlatilag semmilyen program nem képes hangot kiadni, windows teszthangnál is hibát ír.
2014. dec. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!