Miért írja hogy nem bírja el a gépem?
Figyelt kérdés
Nos az van hogy nem rég letöltöttem az assassins creed unityt hogy kipróbáljam hogy érdemes-e megvenni. Elindítom és működik tudok vele játszani de egyszerűen élvezhetetlen volt mert folyamatosan 20 alá ment az fps és nagyon szakadozott. Rákerestem és írták hogy erősebb gépeken is ezt csinálja de én azért rákerestem a www.systemrequirementslab.com-on hogy elfut-e vagy van-e valami baj. Nos azt írja hogy nem éri el még a minimumot se de ezt furcsáltam mert el se indulna(de nem biztos).Megnéztem más játékoknál is amiket régebben a gépemen kivittem és érdekesnek találtam hogy az Assassins creed Black flag-re azt írja hogy nem bírja gép de hiba nélkül kijátszottam szóval most a gépemmel lehet a gond vagy az oldallal? Bocsi a hosszú szövegért... A válaszokat előre is köszönöm.2014. dec. 23. 16:19
1/2 anonim válasza:
az nem jó az az oldal,énis hasonlóan jártam. a www.gepigeny.hu -ra regisztálj fel.ott közelítő értékkel megadja neked hogy hány százalékban passzol a géped a minimum illetve ajánlott igényhez,es aztis kiírja h melyik az ajánlott grafikai beállítás(alcsony,közepes,magas)+ a unity elég rosszul lett optimizálva,talán majd egy patch kijavítja a nagy bugokat..
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D
2014. dec. 28. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!