Miért van az hogy Windows 8.1 nem mennek a num számok?
Szeretem ezeket a hozzáértő eladói válaszokat :D Ha nem tudnak mit mondani, akkor kitalálnak valamit, ami náluk volt, nálatok nincs, és biztos az lesz :DD
Ha ott ő nem állított rajta semmit, és biztosan úgy kapcsolta be, ahogy te is, akkor nem tudom mi lehet a baj.
Próbálgasd azt, hogy benyomod, pötyögsz rajta, megint benyomod, megint pötyögsz, kipróbálod a virtuális billentyűzeten, stb.
Lehet csak beragad a billentyű, és erősebben kell megnyomni, vagy valami. Miért nem mondtad az eladónak, hogy olyan körülmények közt próbálja, mint ahogy te otthon.
Nem lehet úgy tesztelni valamit, hogy nem olyan körülmények közt vizsgálja, mint ahogy a hiba jelentkezett.
Mint ha visszavinnék a boltba egy pirítós sütőt, hogy nem tudok benne zsömlét pirítani, ő meg bebizonyítja, hogy kenyeret lehet benne.. :D
Biztos, hogy nem a windows hibája. Ha virtuális billentyűzeten megy, akkor ha ott bekapcsolod, a fizikai billentyűzeten is világítani kell a lámpának, vagyis maga a funkció működőképes.
99%, hogy a billentyűvel lesz a probléma. Szerintem az eladónak csak szerencséje volt.
DE ha mégis az az 1% lenne, akkor elképzelhető, hogy emiatt:
beragadó billentyű esetén bekapcsolódik az "Egér billentyű"..ezt kell kikapcsolni a kezeléstechnikai központban, vagy le kell nyomni az ALT+JobbSHIFT+NUMLOCK, vagy ha ez nem működik, a BalSHIFT+ALT+NUMLOCK
gombokat. ALT alatt a sima ALT gombot értem.
Ha így se jó, és semmi változás, akkor más hiba erre már nem létezik, és biztosan fizikai problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!