Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minimum grafikán ugyanúgy...

Minimum grafikán ugyanúgy fut, mint maxon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A Portal 2-ről lenne szó.

Egy napja jött elő a probléma,hogy elkezdett akadni a játék.Gondoltam lejjebb(később minimumra) veszem a grafikát(eddig maxon 1080P-ben volt),de semmi változás.Elvileg semmi nem fut a háttérben ami zavarná a játékot.Azt vettem észre ,hogy mostanában a menüben is lassabb.Más játékban nem észleltem ilyesmit.

Valaki tudna segíteni légyszíves?

2014. dec. 21. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen géped van?
2014. dec. 21. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
vegyél procit.vidikártya bírná simán,de a procidnak grafikától függetlenül kb ugyanannyi dolga van,és sok neki,ami miatt kevés az FPS(bottleneck-nek hívják)
2014. dec. 21. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem lehetne valahogy "felgyorsítani"?

Azt nem írtam,de már a játék vége felé járok és eddig tökéletesen ment.

2014. dec. 21. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Játék közben lassult le? Tehát játszottál, és puff, elkezd szaggatni? Vagy pedig játszottál, kikapcsoltad a géped/a játékod, és mikor újra játszani próbálnál, már szaggatott?
2014. dec. 22. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
A második variáció.
2014. dec. 23. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!