Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vttem egy laptopot amibe van...

Vttem egy laptopot amibe van egy AMD APU A45000 es proci amit egyben egy videó kártya is és az a videó kártya egy AMD radeon HD8333m elvileg ez a kártya 1gb-s lenne. De csak 512.4 gb ramom van Miért?

Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Az integrált GPU a RAM-ból csippent magának memóriát, aminek a mértéke legtöbb esetben állítható a BIOS-ban (shared memory). Viszont nem a memória mérete határozza meg a teljesítményt és egy HD8330M-nek bőven elegendő 512MB is (azaz 1GB-tól nem lesz gyorsabb, de kevesebb maradna a rendszernek).

Ez egy 127GFLOPS teljesítményű IGP, így ne várj tőle sokat:

[link]

2014. dec. 19. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
igen de ezzel van egy kis probléma nekem nem lehet a iosban állítani ezeket már néztem olvastam 1-2 oldal amiben írták hogy ha a ramomat növelem akkor jobb lesz a vidi kártya is
2014. dec. 19. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
"512.4 gb ramom van" esetleg mega bájt .
2014. dec. 19. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
amúgy meg igen 1 gb vramot nem tudna kihasználni amúgy sem ezért 512 bőven elég neki.
2014. dec. 19. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz jobb, 512 bőven elég annak az IGP-nek.
2014. dec. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!