Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xperia d2005 androd frissités...

Xperia d2005 androd frissités megszakadt?

Figyelt kérdés
megszakadt frissítés közben a kapcsolat és most nem tudom bekapcsolni, próbáltam update service-el de azt mondja már nem támogatott, flashtoolnál sem reagál semmire...mit lehet ezzel kezdeni? Első androidos telóm nem igazán értek hozzá, már bánom, hogy megvetem ezt a szart, de ha tud valaki segíteni megköszönném

2014. dec. 18. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
flashtoolal rá kellene tudni rakni a szoftvert. Az akkor is látja, ha gányolt/hiányos szoftver van rajta, mindaddig, amíg működik az usb.
2014. dec. 18. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Xperia, azaz bármennyire is elrontod, amíg hardveresen nem hibás, a Sony PC Suite/Companion meg tudja javítani. Töltsd le, és azzal csináld meg.

Leírás:

[link]

Utána a telefon olyan lesz, mintha a boltból jött volna ki, teljesen nullázódik, erre készülj fel. Az SD kártya adatai persze nem vesznek el, de azon kívül minden.

2014. dec. 18. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Flashtool-al végül sikerült csak nem vette be elsőre, 20x biztos próbáltam, szerencsére új teló nem veszett el semmi és tanultam is valamit, köszi szépen a válaszokat ment a zöld.
2014. dec. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!