Kevindos1996 kérdése:
Milyen rendszert rakjak Dell Dimension 2400-re? [bővebben alul]
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Dell Dimension 2400 régi pc nem rég vettem elő, seedelésként és minecraft szeró ként (barátoknak) nos de kicsit meg vagyok lőve nem tudom milyen rendszert rakjak fel , 2GB Ram van benne (elvileg ez a maximum) semmi mást nem változtattam se videókari , integrált van benne, próbáltam fel rakni egy XP SP3 PRO de hát eléggé lassú lett egy idő után (főleg skype vagy google hangout-nál) Probáltam Windows Fundamentals-t is... Az még ment de nem az igaz... Milyen rendszert kéne fel rakjak? Linux? Win?2014. dec. 18. 20:03
1/5 anonim válasza:
Ubuntu 12.10 Lts Xcfe vagy 14.04 Xcfe
2/5 A kérdező kommentje:
14.04 Xfce nagy gépigényű? :O
2014. dec. 18. 20:09
4/5 anonim válasza:
BAkker elírtam mind a 2 helyen nem xcfe hanem xfce
5/5 A kérdező kommentje:
Ah nem baj oki most 14.04 Xfce letöltöm köszönöm^^" Remélem menni fog :"D
2014. dec. 18. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!