Kevés tárhely a számítógépen?
Figyelt kérdés
Elég régi gépem van összesen 142GB a tárhelye viszont mivel sok mindent tárolunk rajta kevés tárhely maradt rajta
Valaki tudna segíteni hogyan növeljem meg?Találtam egy ötletet csináljam ezt?
(Törölni nem nagyon lehet semmit max pár dolgot)
2014. dec. 18. 10:48
1/10 Tengor válasza:
Veszel egy új HDD-t és beleteszed. A virtuális memória tök más. Az nem segít a helyproblémádon.
2/10 anonim válasza:
13e körül már lehet kapni 1000gigás lemezeket, külsőt, belsőt, válassz ki egyet karácsonyra.
3/10 A kérdező kommentje:
Kicsit buta vagyok ehez ha belsőt veszek azt bele kell raknom a számítógépbe és akkor tárhelyem nő meg vagy hogy lesz?
2014. dec. 18. 13:29
4/10 Tengor válasza:
Berakod, megformázod és lesz egy új meghajtód, ahova lehet pakolni az adatokat.
5/10 anonim válasza:
Megjelenik még egy merevlemez a Sajátgépben, amire tudod pakolni az adataid.
De ha belsőt veszel, előtte győződj meg róla hogy van Sata hely az alaplapon (sárga, 1 centi széles kábel szokott lenni), illetve a tápról jön megfelelő kivezetés.
Nagy eséllyel a mostani merevlemez is Satás, tehát hasonlóból keress még helyet a lapon, tápon.
6/10 A kérdező kommentje:
Á már értem de az nem baj ha gyenge számítógépem van?attól még egy elég nagyméretűt is belerakhatok?(lassan 6 éves gép lesz:D)
2014. dec. 18. 13:35
8/10 A kérdező kommentje:
Oké köszi ment a zöld kéz mindenkinek!
2014. dec. 18. 13:43
9/10 Tengor válasza:
Ööööhm, hát azért érdemes vásárlás előtt utánanézni, hogy mekkorát tud kezelni a gép! Ha túl nagyot veszel, akkor lehetnek kellemetlenségek. Nem az, hogy használhatatlan lesz, csak problémásabb lesz az egészet kihasználni vagy egyben használni.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mennyit bír el milyen adatot adjak meg a gépről?
2014. dec. 18. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!