A tabletem töltője nem tölti a tabletet pedig ha hozza érek a töltő végéhez akkor érzem hogy van benne elektromosság, hogy lehetne megjavítani?
Szia! Ha ilyen kis vékony, tű alakú a töltő feje, akkor DOBD KI AZONNAL a tablettel együtt. Nekem egy MyAudio fisfosom van, és 6x volt szervízben, mert eltört vagy megolvadt a töltő feje. (Úgy, hogy a 2. alkalomtól kezdve úgy vigyáztam rá, mint a hímestojásra.)
Sajnos ez van.... Vegyél új töltőt,(vagy rosszabb esetben alaplapot)(nekem mindkettő kellett) és ha töltőn van, rá se nézz, nehogy baja legyen.
Ha USB-s, akkor bszott szerencsés vagy, de kíváncsi vagyok, hogy érzed benne az áramot.
3. vagyok
Valahogy ÉREZTEM.... Bocsi, hogy ezt mondom, de ez a márka egyszerűen szörnyű. De azért sok szerencsét, ha szervízbe viszed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!