Hogy lehet exe kiterjesztésű fájlból valamilyen más kiterjesztésű fájlt csinálni?
Van egy naptár készítő program, amibe saját képeket lehet beletenni az minden hónapjára.Ez könnyen is ment.
Ki szeretnénk nyomtatni, de ha csak a "sima" nyomtatási technikával próbáljuk( természetesen fotópapírra) akkor eléggé elmosódott, kinézhetetlenek a képek.
Ha meg fotónyomtató programmal, akkor meg nem ismeri fel a gép.
De kipróbáltuk egy jpg.kiterjesztésűvel a fotónyomtató programot, ott meg tökéles lett a kép.
Hogy tudnám akkor tehát átkonvertálni valahogy exéből valami mássá?Mert ugye ez a gond??
Milyen program ez? Nem lehet belőle jpg-ben kimenteni az elkészült naptárlapot?
Az exe kiterjesztés nem képet, hanem programot jelent, tehát kizárt, hogy képet ilyen formátumban mentsen el.
Igen, a program van exébe, és ezt nem tudom fotónyomtatóval kinyomtatni, mert nem ismeri fel.
TKexe a naptárszerekesztő program címe szerintem.
ezt így mentette el exébe, ahogy a program van.
Megnéztem a programot és egy helyen azt írják róla: "Az elkészült naptárat elég sokféleképpen elmenthetjük illetve fizikai formába hozhatjuk. Az alap mdb mentés mellett egy nagy képbe is összerakja nekünk a program a művünket, és sima és TKexe nyomtatás közül is választhatunk."
Tehát, ha összerakja egy képbe az valószínűleg jpg lesz. Ez a lehetőség majdnem minden programnál a fájl menü mentés másként parancsával érhető el, ha ezt választor a név alatt lévő csíknál tudsz formátumot választani.
Ha nincs mentés másként akkor olyan szokott még lenni, hogy exportálás, de ez nem valószínű :)
Megnéztem gyorsan a progit. fájl/oldal mentése képfájlba és akkor menti vagy bmp-be vagy jpg-be. :)
Ha hasznos volt légyszi nyomd meg a zöldet :) Köszi.
köszi!!
Így már sikerült!!
Ez meglepi lesz a Páromnak, ha hazaér:)
Nagyon köszönöm szépen a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!