Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8 nem enged belépni?

Windows 8 nem enged belépni?

Figyelt kérdés

a helyzet hogy raktam egy 8 at tegnap, kérte a windows fiókos bejelentkezést, azóta rájöttem, hogy elkerülhető lett volna, de már késő.

Persze kreáltam egy hulyeséget, a kódot sajnos nem írtam fel, nem is foglalkoztam vele, azt hittem telepítésnél kell csak.

Azóta nem tudok belépni, sem újrarakni, mert D ről telepítettem, nem lemez ulletve usb ről, ezért a parancssorral kell elíndítani a javításnál bootolás előtt ugye.

Magyarán mindenhez kéri a jelszót, a kérdésem az lenne, hogy ki lehet e kerülni valahogy?

Köszönöm

2014. dec. 16. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van egy trinity nevű oprendszer (linux). Olvass utána, hátha segít megoldani a problémádat. Winodws 8-on még nem próbáltam...
2014. dec. 16. 12:30
 2/12 overlordhu válasza:
Én is jártam már ugyanígy, elég kellemetlen helyzet sajnos... Rengeteget olvastam utána, de sehogyan nem sikerült formattálás nélkül megoldani a dolgot... Ami egyébként valamiylen szinten logikus is, hiszen ellenkező esetben gyakorlatilag bármilyen win8-as gépet fel lehetne törni egy ilyen módszerrel, ami erre a problémára megoldást nyújt, sajnos... Esetleg ha online fiókot csináltál, akkor egy jelszó-emlékeztető megmenthet.
2014. dec. 16. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
#2 fel is lehet...
2014. dec. 16. 12:47
 4/12 overlordhu válasza:
#3 Oké, rákerestem erre a Trinity-re, de ha ez tényleg működik akkor ez valahol elég nevetséges, hogy ennyiből áll egy Win8 feltörése...
2014. dec. 16. 12:53
 5/12 A kérdező kommentje:

1 sajnos hiába lenne mert nem tudok belépni sehova

2 3

Világos, értem én, meg amúgy is az én hibám, csak gondoltam hátha legalább a formázást meg lehet oldani, nem muszály nekem feltörni, akkor csak lemezről fog menni?

Hát lesz pár ora melóm egy szaros kód miatt :)

2014. dec. 16. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
win 7 el működött az ophcrack 8 el nem tudom hogy áll
2014. dec. 16. 13:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Lehet, de sajnos nincs kéznél másik gép :(

Arra gondoltam, hogy belépek a javítás menübe, de sajnos az is a w8 al jön be.. ha azt behoznám a bios ból akkor nyert ügy, de nem enged. Eddig az f8 al lehetett ha jól emlékszek, most nem csinál semmit.. asus eee esetleg ha valaki tudja hol az a menü thx

2014. dec. 16. 13:40
 8/12 anonim ***** válasza:

kérdező: uefi van?

overlordhu: hidd el az esetek többségében működik. nevetséges vagy sem, de rendszeresen szoktam gépeket szervizelni és sokszor van jelszó a fiókon. mivel semmi közöm hozzá, így nem kérdezem meg a jelszót, szimplán kitörlöm míg elvégzem a szükséges beállításokat majd visszaírom mintha mi sem történt volna.

2014. dec. 16. 13:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Huha ez jól hangzik. Wifi van persze. Leírnád pár szóban hogyan kell használni? Köszönöm
2014. dec. 16. 14:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Uffff szerintem beteszem a sarokba.. már a w8 se jön be :')

Bios még van legalább. Azután se kép se hang..

megpróbálok szerezni egy pendrive+kölcsöngép kombót..

2014. dec. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!