Windows 8-on elindulnak azok a játékok amikre az van ráírva hogy gépigény: Windows 7, vagy XP, vagy Vista?
csak mert volt már olyan példa hogy a FlatOut 2 játék, amii elvileg csak XP-re jó, elindult a Windows 8-on is.
de pl. a GTA San Andreas már nem.
A pudding próbája...
A gépigény általában a minimumot szokta jelenteni, annál jobb (feljebb) legtöbbször nem akadály. De legegyszerűbb, ha kipróbálod. Mindig az adott programtól függ, általános szabályokat nem lehet felállítani.
Nekem jogtiszta win 8.1 van a gépemen, volt olyan játék amivel tapsztaltam gondot, de a javitásokkal jött a megoldás is és elindultak késöbb. A legtöbb esetben a kompatibilitás varázsló elég volt, meg arra kell figyelni mindent rendszergazdaként telepits.
Ma már mindent elidnit amivel csak próbálkoztam.
(nem eredeti win-el viszont lesznek problémák, a frissitések nélkül maradnak a gondok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!