Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy komplett gépet...

Vettem egy komplett gépet amibe R9 290 VGA van, de a monitoromhoz csak sima vga kábel van és a videókártyán nincsen csak Display Port, 2db DVI-D, HDMI csatlakozó! Mi a teendő!?

Figyelt kérdés

2014. dec. 12. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kb. 1000 Ft.-ért kapsz DVI-VGA átalakítót.
2014. dec. 12. 20:36
 2/17 anonim ***** válasza:
venni kell, vagy egy új monitort is, vagy egy átalakítót a kábelhez kb 150ft ért... de én inkább monitort vennék, jó géphez jó monitor dukál.
2014. dec. 12. 20:36
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem sikerült találni, már 2 boltban is voltam de nem volt! Vagyis volt de nem olyan amilyen nekem kéne! Mert én is vettem eggyet a géppel eggyütt de abban különbözik attól ami kéne nekem, hogy van benne 4 kiálló nevezzük fémszálnak, ami miatt nem tudom bedugni a VGA-ba és a boltba csak ilyet tudtak volna adni ami már nekem is van, de olyat nem ami bele is illik a kártyába! Már neten is néztem de semmi!
2014. dec. 12. 20:39
 4/17 anonim ***** válasza:
2014. dec. 12. 20:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát a monitor is tervben van de elöbb a gépet akartam megvenni és most még spórolok a monitorra de az még legalább 3-4 hónap addig meg azért jó lenne használni a gépet! :)
 6/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez pont egy drágább darab, de árukeresőn beírod, hogy dvi-vga, és kidob párat.
 7/17 A kérdező kommentje:

Már én is kerestem igy, de ebbe a kártyába nem mennek bele! Külöm a képet a kártya csatlakozóiról!

[link]

2014. dec. 12. 20:43
 8/17 A kérdező kommentje:
A DVI csatlakozón a sok kis fém pálcika után van az a fém lemez szerű és a fölött és alatt is van 2-2 fémpálcika ami miatt nem tudom bedugni!
2014. dec. 12. 20:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy képekről nem nagyon tudom megállapítani melyik lehetne jó. Van HDMI-VGA átalakító is, de nem tudom az milyen képet ad.
2014. dec. 12. 20:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát én ahogy nézegettem, nem nagyon tudom összekötni a kettőt! Mert nem sima DVI a csatlakozó hanem DVI-D és abba az istennek se találok olyat ami jó lenne!
2014. dec. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!