Windows 7 "gyári visszaállítás"?
Figyelt kérdés
Laptopomon van egy csomó dolog amikről nem tudom hogy kerültek rá, de nem merem letörölni hátha a rendszernek kell, viszont szeretnék olyat mint a telókon, hogy "gyári beállítások visszaállítása"
Magyarán leformázza a rendszerfájlokon kívül saját magát, olyan legyen mint legelső napján.
Viszont sajna senkinek sincs win 7 CD-je. én meg nem értek hozzá és a köreimben senki nem tudná megcsinálni nekem. szóval ha kérlek úgy írjátok hogy lépésenkén paraszt nyelven. ilyen: Kattints most úgy h start, vezérlő pult stb.
Nagyon köszönöm!
2014. dec. 12. 18:42
1/2 A kérdező kommentje:
Most:
Win 7 Home Premium Sp1
AMD E2-1800 APU with Radeon(tm) HD Grapics 1.70Ghz
4,00Gb (3,59Gb használható)
64bit
2014. dec. 12. 18:45
2/2 anonim válasza:
Szia!A megoldás a windows 7 lemez lenne amivel javításra kellene menned vagy újraformázni az oprendszer meghajtóját és feltenni újra. Ez nálad sajnos nem megoldható így a START menü-> keresőbe: Rendszer-visszaállítás-> visszaállítás egy régebbi időpontra. Célszerű a friss oprendszer feltelepítése után csinálni mindig egy ilyen backupot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!