Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik laptopot vegyem meg a...

Melyik laptopot vegyem meg a 11 évesemnek?

Figyelt kérdés

Számítástechnikai analfabéta vagyok,ezért a segítségeteket kérem kedves hozzáértők.

Melyik a jó,jobb.Az én laikus szememnek tök egyforma mind. (nem a képekre gondolok)

Pár betű eltérés a névben,káosz a fejemben....

Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

80 felé nem nagyon szeretnék menni,ráérek komolyabbat venni neki ha nagyobb lesz.

Köszönöm a segítségeteket.

Ui: ajánlhattok mást is,ami itt körüli árban van.

Tulajdonképpen csak böngészne,netezne,zene, esetleg egy kis film vagy játék ha viszi....

2014. dec. 11. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az Nxxxx processzoros gépek semmire sem jó, nem szabad olyanért pénzt adni
2014. dec. 12. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Az AMD vagy az Intel processzoros laptopok sokkal jobbak. Én kifogtam egy nagyon jó AMD-st, pedig nem nagyon bíztam benne. Egy régebbi asztali gépemben állandóan túlmelegedett.
2014. dec. 13. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt nézzél körül, 83 ezerért jó kis alapszintű laptopok vannak, Lenovo B és G szériából válasszál. Egy éves elmúlt az enyém, nincs semmi baja. Igaz, én operációs rendszer nélkül vettem, nem szeretem az előre telepített vacakokat.

[link]

2014. dec. 13. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
83ért nincs olyan gép, amiért érdemes pénzt kiadni, használtan vannak jó vételek ennyiért
2014. dec. 13. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Használt gépet nem vennék, csak mert olcsó, nem éri meg.
2014. dec. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!