Ilyen/hasonló kódot küldene valaki?
A yt videó megtekintése előtt meg kell osztani a hivatkozást vagy várni 2 percet, valami ilyesmit szeretnék én is.
Jól gondold meg, mielőtt megcsinálod!
Az ilyen "kényszermegosztós, kényszerlájkolós" oldalak közutálatnak örvendenek. Részemről, -de sokadmagammal- ha ilyenre tévedek, azonnal lépek is onnét tovább, és lehetőleg soha nem térek vissza.
Megéri?
Szerintem is gondold meg ezt a megosztásos dolgot.
Bár már volt szó olyanról, hogy az a lájkolás nem is azért kell, mert tetszik valami stb.
De minek lájkoljak és minek osszak meg egy olyan videót,
amiről azt se tudom, hogy tetszik-e vagy sem?
Nyugodtan ki lehet írni a videó VÉGÉRE, és a videó alá is,
hogy mi az anyám kínját lájkoljak és hova csatlakozzak, ha tetszett!
És, ha tudok.
Van még valami:
Nekem pl. nincs is, és nem is lesz facebook-om, tehát így meg se tudom nézni a videót.
(Trükközgetni meg nem fogok, mert nem érnek annyit azok.)
De, ha látnám a videót és tetszene is, akkor utána tovább küldeném a linkjét e-mailben.
És akinek van FB-ja, az már lájkolhatná/megoszthatná orrba-szájba...
Viszont sok olyan videofelvétel van, aminek semmi értelme, de azért küldjem át mindenkinek,
hátha majd a másiknak tetszeni fog? Hát nem, nem fogok senkit olyan szarokkal kínozni!
(Arról meg már nem is beszélve, hogy mindenki "jutubsztár vlogger" akar lenni, de nemhogy olyanról beszélnének, ami akár egy embert is érdekelhetne, hanem még beszélni sem tudnak sokan.)
Na, ha ezt elolvastad, akkor utána várjál 2 percet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!