Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Simson's Cat animáció mivel...

Simson's Cat animáció mivel készült?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék készíteni egy kis aranyos animációt, viszont nem tudom milyen programmal kezdjek neki.

Pl Simson's Cat. Valaki?

#animáció #simon's
2014. dec. 10. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Why does it take so long to make each Simon’s Cat film?

Even though the films are made using Adobe Flash software, they are still hand-animated in a traditional manner, frame to frame. It usually takes between 12 and 25 drawings to create 1 second of a Simon’s Cat film.

de valószínűleg akármilyen animáció készítőt használhatsz attól függ mi áll kézre.. nekem kedvencem a macromedia flash8

2014. dec. 10. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem kis munka összehozni egy 1-2 perces videót :D
2014. dec. 10. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nem.. méghozzá nagyon rá kell érezni hogy mikor mit hova kell rajzolni hogy ne legyen "laggos" vagy épp túl gyors a videó(de ezt mint kezdő mondom)
2014. dec. 10. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam pálcikaembert animálni, ment is szépen, csak nagyon hosszadalmas folyamat :)
2014. dec. 11. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem mindig is problémás volt a mozgás :\

[link]

2014. dec. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!