A telefonok közül a motorola defy vagy a defy+ a jobb?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!!!!!!!!!!!!!!2014. dec. 9. 19:13
1/7 anonim válasza:
A Defy+ jobb nyilván, igaz nehezebb jó főzött romokat szerezni hozzá. Tesómnak sima Defy volt 800MHz procival és picit gyengébb minőségű kamerával (Defy+ már 1GHz). Mondjuk mai szemmel elég gyengék már...Én már párszor földhöz akartam csapni a Defy+ telómat olyan mértékben be tudott lassulni. Ezek még 3-4 éve elmentek, ma már sajnos gyengék...
2/7 Koplárovics Béci válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz a két teló. Annyi, hogy a Defy+ gyárilag 1GHz, a Defy csak 800. Ugyanakkor CM9-től kezdve a sima Defy is alapból 1GHz-n fut (gyárilag 2.3-as Android van rá, érdemes legyerélni CM9-10-10.1-re, esetleg 11-re). Annyi tényleg volt, hogy a Defy 3 féle kamerával volt szerelve, a Defy+ ezek közül csak az egyikkel.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a defy+ éri megvenni?
2014. dec. 9. 20:36
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de egy navon mizu m450-et vettem.
2015. máj. 13. 21:36
6/7 anonim válasza:
és milyen? meg vagy vele elégedve?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen Hibái:melegszik a teteje meg az aksi gyorsan merül és a vaku elég gyenge de játékra tökéletes szerintem.
2015. máj. 14. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!