PCX-nél mennyi idő alatt szállították ki nektek a komplett számítógépet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 2-3 nap alatt szokták kihozni, de mégis érdekelne, hogy mennyi embernek 2 nap és mennyi embernek 3 nap.(Kicsit hülye kérdésnek tűnik, de első gépemet veszem meg, végre a sok munka hamarosan meghozza a gyümölcsét :) ) A másik pedig, hogy volt-e már olyan ember, akinek a futár hibájából meghibásodott valami a gépben, fordult már elő valakivel?2014. dec. 8. 17:42
1/8 anonim válasza:
Csütörtökön rendeltem meg pénteken kaptam mailt hogy vették a rendelést ma meg hogy elkezdték az összerakást majd értesítenek szerinted milyen 2-3 nap? Ha megérkezik majd írok.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor valami probléma lehet ott, mert én egyből kaptam az e-mailt, utána a megerősítést is, majd egyből az érkezik kategóriában lettem.
2014. dec. 8. 17:49
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenképp hívd fel őket.
2014. dec. 8. 17:50
4/8 anonim válasza:
2014.12.05 18:51 -kor az alábbi termékeket rendelte meg a(z) 'XXXXXX' rendelési számon:
Ezt kaptam pénteken és ma reggel- Köszönjük a rendelését! A gép összeállítást megkezdtük, amint elkészült értesítjük.
Nem sietek sehova ne aggódjatok nem fogom bántani őket nem is igérték 2-3 nap alatt sőt a gépösszerakó fölött ott volt hogy jövő hét szombatig (azaz e hét)elkészül.Szerintetek karácsony előtt mennyire vannak tele melóval?
5/8 A kérdező kommentje:
Én ma reggel 10:30 fele rendeltem meg, és rá pár percre kaptam meg az üzenetet, amit te másnapra, nem tudom, lehet nekem is később fog érkezni. Bár nekem sietős lenne, mert egyben dolgozom is a gépen.
2014. dec. 8. 18:12
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha érdekel nekem már oda is adták a futárnak, várható an holnap kapom meg.
2014. dec. 9. 21:39
7/8 A kérdező kommentje:
Ma 15 órakor meg is jött a komplett számítógép, jelenleg éppen arról írok. Minden hozzávalókat, mindent elküldtek mellé. Csütörtök-péntekre vártam és már szerdán kijött, ez valami eszméletlen. Ajánlom mindenkinek, nagyon profik !
2014. dec. 11. 00:27
8/8 anonim válasza:
Én ma kaptam mailt hogy holnap szállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!