Photoshop Cs3-ban milyen formátumot érdemes betenni, ha fejlécet készítek, és szeretném a végén egyszínre hozni a textúrákat? (több lent)
Figyelt kérdés
Na, szóval. Csináltam egy fejlécet, már kész, de a végén egy színre akarom őket hozni. DeviantArtról letöltöttem már egy csomót, de semmi. Esetleg egy oldalt, vagy hogy kitől érdemes tudtok adni? Vagy mit rontok el?2014. dec. 8. 16:46
1/2 tabaki válasza:
Énszerintem ennek semmi teteje. Próbáld meg még egyszer megfogalmazni, mit akarsz voltaképpen.
2/2 anonim válasza:
fekete fehér képet akarsz? esetleg ott van a színcsúszka, ott átnyomathatod pl az egészet piros árnyalataira (vagy más árnyalatra).
De egyébként ez a kérdés feltevés is eléggé összecsapott, nem ártana újra fogalmazni.
"DeviantArtról letöltöttem már egy csomót, de semmi." Mégis mit töltöttél le? nem tudsz letölteni vagy mi?
"Esetleg egy oldalt, vagy hogy kitől érdemes tudtok adni?" Mi a fenéről is beszélsz?
"Vagy mit rontok el?" Azt se tudjuk, mi az ami nem megy, így elég nehéz azt is megmondani mit rontasz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!