Egy mini laptopról van szó 900Mhz-es procival 512MB memóriával! Erre a gépre Xp-t raktam fel, de a problémám az, hogy kevés a merevlemezen a hely. Kikapcsolhatom e a lapozófájlokat ezzel is nyerve egy kis helyet?
Figyelt kérdés
Gyorsabb lesz e a gép ha kikapcsolom, és egyáltalán ajánlott e ilyen paraméterű gépnél?2010. jan. 31. 21:48
1/4 anonim válasza:
Csak nem egy Asus Eee PC 700X? Nyugodtan kapcsold ki a lapozófájlt. Van állítólag 1-2 másik beállítás és segédprogram is erre a gépre amit az SSD miatt érdemes használni, hogy ne adja meg magát idő előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezekről a beállításokról, és segédprogramokról valamilyen oldalt nem tudsz ami leírj? Igen arról a gépről van szó egyetembe kéne :) Csak neteznék, meg szövegszerkesztő. nLite-al próbáltam már karcsúbb XP-t csinálni, de félek, hogy valami olyan dolgot veszek ki ami később kellhet.
2010. febr. 1. 09:34
3/4 anonim válasza:
Keress rá olyan szavakra, hogy eee pc windows xp, főleg a 701-esről szóló cikkek az érdekesek. Magyarul nincs olyan sok. Szerintem állítsd be a lomtár, és a böngésző cache méretét minimálisra. Még nem próbáltam, de talán segíthet a meghajtó tömörítése is. Nekem nincs ilyen gépem amúgy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Rágooglézok :)
2010. febr. 1. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!