A számítógép csak "piszkálás" után bootol, de általában nem is sípol, lefagy. Mi lehet még a gond?
Üdv!
A helyzet a következő. Este gép szétszerel, új dvd meghajtó berak. Összeszerel, indít, nem indul.
Szétszedtem, megint összeraktam, semmi.
A semmit értsd : a ventilátorok mennek, néha a winchester is surrog egyet, de nem csipog.
Szétszedtem, összeraktam, elindult aztán újra indul aztán megint. Aztán elindult, betöltōtt, mire visszaérek, villanásra látom, kék háttéren csomó fehér betűs szöveg, majd ujraindul. Aztán már újra sem indult.
Ma reggel szétkaptam, minden csatit ellenőriztem, kiportalanitottam,, alaplapi elemet kivettem, aztán elindult Windows javítást ajánlott, el is indult, de egyharmadnál lefagyott. Aztán már megint semmi se sípolás se semmi csak a fanok.
Egyedül bios resetet nem próbáltam még.
5éve müködik a táp? Kibirt 2 vilám csapást?
Akor az nem lehet baj evidance
Én is erre tippelek, mert némi buhera után eljut odáig hogy elkezd betölteni a Windows, egyszer még fel is állt a rendszer teljesen, elinditottam a böngészőt, mire visszaérek valami kék halál cucc hibaüzenettel, és ujraindult, de be már nem töltött., csak halkan forgott minden ventilátor. Ja és majd elfelejtem, az írót lehuztam, akkor tudott felállni a rendszer. Az vadiuj egyébként, azért kellett cserélni mert az előző betojt, nem olvasott, csak indításkor kattogott, ezért gyanakszom en is tápra.
Na mindegy, köszönöm, akkor sztem hétfőn táp csere.
Üdv, újra!
A szitu megoldódott ,magam is meglepődtem hogy min csúsztam el. Beugrott, hogy egyszer jóbarátomtól kaptam egy giga ramot. A gépben egy Hyperx 1066-os volt, ez pedig egy sima Kingtson 667-es, és havernak beugrott hogy nem-e sok a lehúzott valós órajelü ramoknak (433 mhz) ,vagy nem-e elszállt a kisebbik ram.
És de...
Szóval kösz a segítséget , egyelőre ismét megmenekültem egy adóbefizetéstől, a ram kivételével megszünt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!