Miért nem jelenik meg a kép a tévén ha össze van kötve hdmi kábellel, eddig müködött?
régen is össze volt kötve a pc meg a tv müködött amióta ujra raktam a gépet nem mükszik...
A tévé azt írja ki nem megfelelő a felbontás állítsam át a pcn..... eddig is ugyna igy volt beállítva.. 1920*1080
mindig így volt beállítva most nem müködik win7 ujratelepitése óta.. nem jön be a kép sem a tévén..
Mi lehet a baj??
igen.
évekig működött össze volt kötve így néztem a full hd filmeket hogy pc indítottam és kivittem a képet a tévére...
ujra raktam a win7 et azóta nem móködik bárhogy osztom meg a képernyőt a tévé azt írja ki hogy nem megfelelő a felbontás... és állítsak a külső eszközön..
ha full hdról vissza veszem megjelenik a kép
de eddig fullhd ba ment ... most nem értem miért baszakodik velem
akkor nincs ötletem, ha a tv tényleg fullHD, de valamiért csak sima HD-ba (gondolom 1366x768-on jó) képes futni, akkor lehetne a gond a tv-vel is, de gyanúsabb, hogy a winowson vmi driver probléma lesz.
se Másolás se Csak kivetítő módban nem működik?
csak akkor mükszik ha lejeb veszem a képfelbontást
amit régen sose kellett tennem.
lehet ujra teszem a win7 et 32 bites verziót és meglátjuk..
Röhej hogy van egy tévém és nem tudok filmezni
A videokártya drivert kellett frissíteni azzal volt baj.
Remélem másnak is segít akinek hasonló problémája van.
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!