Mi a különbség egy class 10-es SD kártya és egy class 6-os SD kártya között?
Figyelt kérdés
Gyorsabb a sebessége? Melyik a jobb? Fényképezőgépbe kell. Válaszokat előre is köszi.2014. dec. 6. 12:16
2/6 anonim válasza:
Gyorsabb a 10-es, de fényképezőbe elég a 6-os is, ha olcsóbb.
3/6 anonim válasza:
A class számok mellett lévő sebesség a minimális értéket jelöli. Tehát egy class 2-es kártya lehet, hogy tud 3 MB/s sebeséget de nem éri el a 4 MB/s sebességet.
2 -2MB/s
4 -4MB/s
6 -6MB/s
8 -8MB/s
10 - 10MB/s
A 2-6 class tartomány ún. Normal Bus I/F-et használ ( nem tudom a műszaki tartalom mögött mit takar ) még a class 10
High Speed Bus I/F-et használ. Amennyit egy mezei felhasználónak szerintem tudnia kell: ha HD videót akarsz felvenni akkor érdemes class 6 - class 10-et használni, illetve olyan fényképezőgépekben ahol sorozatot fotózol és mondjuk RAWban akarod az eredményt ( ezeket tipikusan közép és felsőkategóriás DSLR vázak tudják ( tehát pl 7 kép/másodperc RAWban már elég jó szerintem).
4/6 A kérdező kommentje:
És ez az SD 3.0 szabvány meg ilyenek az mi? Vagy az tök mindegy milyen?
2014. dec. 6. 12:46
5/6 A kérdező kommentje:
Még egy. Mi az hogy normál SD kártya hellyel nem kompatibilis? Fontos volna.
2014. dec. 6. 12:53
6/6 anonim válasza:
Most sima SD vagy micro SD kártyákról van szó? Mert ezeknek más a méretük (micro SD-hez van adapter, ami SD portokhoz teszi alkalmassá)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!