Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy nézhetem meg hogy a hp...

Petyapapa kérdése:

Hogy nézhetem meg hogy a hp deskjet 5940 nevü készülékem mér ad rossz nyomtatást?

Figyelt kérdés

úgy értem hogy egy szép tájképet akarok nyomtatni rengeteg zöld van az eredeti képen (a gépen) mikor kinyomtatom akkor meg nagyjából teljesen pirosas szineket használ

ha meg hugomról készült mikulásos képeket nyomtatom mondhatni negativ és a piros változataiban pompázik... minél előbbi válaszokat várok... lehet kifogyóban van a tintapatron de kézalol vettem ez az 1. nyomtatóm :D

2014. dec. 6. 11:50
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Vagy kifogyóban van vagy beszáradt valamelyik szín. A patroncsere megoldja a problémát.

Ha töltve voltak, és nem volt rendesen lerögzítve a fej szállításkor, akkor olyan is előfordul, hogy egyszerűen összefolynak a színek.

2014. dec. 6. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Tesóm bicajjal hozta előző tulajtol miki alkalmára szóval lehet össze rázódott =D amúgy eredetivel használta előző tulaj szerintem.. Az után gyártottnak van hátránya?
2014. dec. 6. 12:47
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Itt egybe van szerelve a patron a fej egységgel, szóval egyetlen hátrány a rosszabb képminőség (de ez sem mindig van így).

Fix fejegységű nyomik (mint a legtöbb Epson), valóban bedögölhetnek utánagyártott patronoktól.

2014. dec. 6. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Magyarul el is romolhat utángyártottal?
2014. dec. 6. 12:55
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Elég érthetően leírtam szerintem. Mondom a te esetedben nincs ilyen veszély!
2014. dec. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!