Szabó Éva Györgyi kérdése:
Át tudom-e másolni az összes levelet egyszerre a freemailből egy másik szolgáltatóhoz? Pl. Indamailbe, vagy citromailbe?
Figyelt kérdés
Azért szeretném megtenni, mert rengeteg spamet kapok a a freemailre.
Írtam már nekik, azt üzenték vissza, hogy a szakembereik dolgoznak a probléma megoldásán.
Köszönöm a válaszokat!!
2014. dec. 5. 11:31
1/10 anonim válasza:
Gmailre igen, ha beállítod POP3 fióknak. Javaslom, hogy ne az általad említettekre válts át, ezek sem jobban a freemailnél.
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
Melyik lenne a legjobb?
Köszi!
2014. dec. 5. 11:34
3/10 anonim válasza:
Bármelyikből bármelyikbe. Fogsz egy email kliens programot, beállítod benne a régi és az új fiókot is IMAP (nem POP3!!!) hozzáféréssel, majd annyi a dolgod, hogy a leveleket az egyik mappából átvonszolod az egérrel a másikba. A levelek ekkor átmennek az egyik szerverről a másikra.
4/10 A kérdező kommentje:
A Gmail?
2014. dec. 5. 11:35
5/10 A kérdező kommentje:
OK!
Nagyon köszi mindkettőtöknek!
2014. dec. 5. 11:36
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ajándékot nem tudok küldeni a jó válaszokért!
Kérem a Télapót, vigyen nektek boldogságot, szeretetet, egészséget! :)
(Y)
2014. dec. 5. 11:39
7/10 anonim válasza:
Én Gmailt használnék. De akár az Outlook vagy a Yahoo is ezerszer jobb az említetteknél.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen!
Yahoo! Ezt már sokszor hallottam! OK!
Ez lesz a megoldás! :)
Köszi!
2014. dec. 5. 11:52
9/10 anonim válasza:
Én is Gmailt ajánlom. Több szempontból hasznos gmailes fiókot csinálni.
10/10 A kérdező kommentje:
OK!
Lehet, hogy azt választom, mert a Yahoo valahogy nem tetszik.
Üdv!
2014. dec. 5. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!