Lan kábel egyenlő UTP kábellel ha nincs a végén csatlakozó?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 16:34
1/11 anonim válasza:
ugyanaz a kettő, de a kábel csatlakozó nélkül olyan mint a Dallas ...
2/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy LAN kábel. UTP van, de a csatlakozó típusát ez sem határozza meg.
G.
3/11 A kérdező kommentje:
csak mert az a házi hogy külön kell a kábeleket kigyűjteni meg a csatlakozókat és én csak utp kábelt találtam...
2014. dec. 4. 16:44
4/11 anonim válasza:
Az UTP tényleg a kábel, pontosabban egy típus (UTP = árnyékolás nélküli, csavart érpárokból álló kábel).
A "szokásos" csatlakozó az RJ45-ös.
Az RJ45-tel ellátott UTP kábelt hívják gyakran LAN vagy háló(zati) kábelnek.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi csak mert infó suliba járok de többet voltam beteg mint iskolába jártam nagyon le vagyok maradva sík hülye vagyok hozzá és neten nem nagyon találok olyan leírást ami az én szűk agyamhoz van igazítva :D
2014. dec. 4. 16:47
7/11 A kérdező kommentje:
igen ezt órán nekünk is kell venni :)
a gond az az hogy ez a nyelv nekem túl magas :D
2014. dec. 4. 19:32
9/11 A kérdező kommentje:
köszi angolból jó ha átdöcögök kettessel :D ezeket magyarul se nagyon tudom felfogni nem hogy angolul :D
2014. dec. 4. 20:23
10/11 anonim válasza:
A leírás, amit linkeltek a legelejéről kezdi a dolgot, ha ezt sem tudod megérteni, akkor irány az iskolaorvos és vizsgáltasd ki magad, mert szellemi problémáid vannak!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!