Windowsos Pc-ről Android tabletre másolás, hogyan?
A Windows helyi hálózatra csatlakozik. A tablet látja a Wifit, netezni is lehet rajt. A Hálózaton lévő többi gépet viszont nem látja. Van egy USB - MiniUSB kábel amivel össze lehet kötni a két gépet, de így sem látja egyik a másikat.
Az internetre feltöltés-letöltés nem elég jó megoldás.
USB-s megoldásnak mennie kellene MTP módban. Egy külön meghajtóként kellene, hogy lásd a tabletet, mint mondjuk egy pendrive vagy digitális kamera esetében.
Másik lehetőség, hogy telepítesz a tabletedre egy FTP szervert és FileZillával fel tudsz rá csatlakozni. WebDAV is egy lehetőség, hálózati meghajtóként tudod csatolni az Androidos géped tárhelyét.
Samba szervert is telepíthetsz Androidra, bár lehet, ehhez root jog kell.
Szóval rengeteg lehetőség van, én az FTP-t és a hagyományos USB kábelt szoktam használni. Az FTP nekem kényelmesebb, mert nem kell a tabletnek a gép közvetlen közelében lennie, WI-FI-n keresztül működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!